Za 17 nov. Vrijwillige gastvrouwen en gastheren gezocht

Belvédère Inloopcafé: kennismaking voor nieuwe vrijwilligers: gastvrouwen en gastheren en anders geïnteresseerden

_4678In vijf jaar tijd zijn al meer dan 50.000 bezoekers verwelkomd in Verhalenhuis Belvédère. Dit ‘sociale monument’ in Rotterdam-Katendrecht programmeren, opknappen, bemensen en in de vaart der volkeren presenteren en verder brengen, doen we met hulp van veel mensen en organisaties in de stad en directe omgeving. Op eigen kracht, op eigen wijze en met veel lol en plezier!
 
De samenwerking met Rotterdammers, op alle denkbare niveaus en in alle soorten en maten  – vanuit instellingen, ondernemers of als vrijwilliger, maar altijd met hart en ziel –  is hierin van enorme betekenis. Om het Verhalenhuis te draaien is dit onmisbaar. We zijn trots op deze warme betrokkenheid en de inzet van al deze mensen. Zo’n acht maal per jaar organiseren we het Belvédère Inloopcafé, vooral om op een laagdrempelige en vrijblijvende wijze kennis te maken met (mogelijke) nieuwe vrijwilligers, partners of met bewoners en geïnteresseerden met ideeën of vragen.
 
Gezocht:
Zou je willen helpen om Belvédère te realiseren en te ontwikkelen? Bijvoorbeeld meehelpen als gastheer/vrouw bij ontvangsten, achter de bar of als gastkok of assistent kok in de keuken? Andere ideeëen of een specifiek verzoek? Kom naar het Belvédère Inloopcafé in Verhalenhuis Belvédère op zaterdag 17 november van 15.30 – 17.30 uur voor een nadere kennismaking, een rondleiding en uitwisseling. We ontmoeten je heel graag!
 
Aanmelden hoeft niet maar we vinden het wel heel fijn te weten dat je komt, stuur ons een berichtje via may@verhalenhuisbelvedere.nl. Alvast veel dank en graag tot dan!
 

r8a 9e 09n _6167Reacties zijn gesloten .