Za 25 april: verhalencollege #4 door Martina Florians

 

Zaterdag 25 april / 13 – 17 uur presenteert Belvédère de Verhalenacademie:

Verhalencollege #4 door gastdocente Martina Florians (beeldend kunstenaar) over het belang van onvergetelijke herinneringen.

De afgelopen 10 jaar hebben persoonlijke verhalen steeds meer ruimte gekregen in het beeldende werk van Martina Florians. De verhalen staan zelfs centraal. Martina vertelt over haar werk, deelt haar passie voor ervaringen, aandacht voor het luisteren, de noodzaak van verschillende generaties en de vele bijzondere momenten die verhalen kunnen brengen. Vooral neemt ze veel geuren, beelden en verhalen mee.

Deelname € 25 p.p. inclusief lunch. Belvédère vrijwilligers gratis, reserveren noodzakelijk via: reserveren@verhalenhuisbelvedere.nl

1472

Over Belvédère’s Verhalenacademie

Verhalenhuis Belvédère is gestart met de Verhalenacademie: persoonlijke verhalencolleges of inspiratiebijeenkomsten, in eerste instantie vooral voor Belvédère vrijwilligers, ter lering en vermaak en als dank voor alle inzet en betrokkenheid! De colleges zijn echter interessant en open voor andere belangstellenden. Het eerste Verhalencollege vond plaats op 24 januari onder leiding van gastdocent Erik Post (radiomaker RTV Rijnmond). Het tweede Verhalencollege was op 14 februari door van Corrie Kreuk (afgestudeerd als onderzoeker aan de Universiteit van Humanistiek en in het dagelijks werk geestelijk verzorger). De Rotterdamse auteur Shantie Singh deed de derde aflevering. Het vierde Verhalencollege vindt plaats onder leiding van beeldend kunstenaar Martina Florians.

 

© Martina Florians


Reacties zijn gesloten .