Za 21 mei Verhalencollege #13

Edward Tuheteru onbekend
Belvédères Verhalenacademie presenteert op zaterdag 21 mei van 14 tot 17 uur Verhalencollege #13: ‘Spreken is goud!’ onder leiding van maar liefst twee gastdocenten: transcultureel systeemtherapeut Judith Limahelu en theatermaker Edward Tuheteru.
Welkom!
De Verhalencolleges zijn bedoeld voor alle Belvédère vrijwilligers, ter lering en vermaak en als dank voor alle inzet en betrokkenheid. De unieke, persoonlijke colleges zijn ook interessant en open voor alle belangstellenden. Wees welkom!
Aanmelden
Deelname € 15 p.p. en gratis voor vrijwilligers van Belvédère. Reserveren is noodzakelijk via 010 720 09 97 of via reserveren@verhalenhuisbelvedere.nl.
Programma

13.30 uur inloop met koffie, thee en iets lekkers

14.00 uur start Verhalencollege

17.00 uur afsluiting met drankje/hapje
Over Judith en Edward
Met hun methode Verhalen werken zetten Judith Limahelu en Edward Tuheteru het delen van verhalen centraal. Op inspirerende en creatieve wijze maken zij gebruik van hun persoonlijke verhaal. De sfeer die ze hiermee creëren nodigt deelnemers uit hun eigen verhaal te vertellen en… te luisteren naar het verhaal van de ander. Hoe geef je vorm aan jouw verhaal en welke stappen kun je zelf definiëren? Of heb je juist anderen nodig om een bepaalde beweging te realiseren? Spreken wordt als vanzelf goud!

 Reacties zijn gesloten .