Za 21 nov.: Verhalencollege #8

Belvédère’s Verhalenacademie presenteert op zaterdag 21 november van 14 tot 16.30 uur Verhalencollege #8 ‘VERHALEN ZONDER WOORDEN’ onder leiding van gastdocente Elisabeth Moulen (Coach voor je leven & de Chinengschool). De Verhalencolleges zijn in de eerste plaats bedoeld voor alle Belvédère vrijwilligers, ter lering en vermaak en als dank voor alle inzet en betrokkenheid. De colleges zijn echter interessant en open voor alle belangstellenden!

 

Deelname € 20 p.p. en gratis voor vrijwilligers van Belvédère, reserveren noodzakelijk via reserveren@verhalenhuisbelvedere.nl of via 010 720 0997.

 

PROGRAMMA

14.00 uur inloop met koffie, thee en iets lekkers

14.30 uur start Verhalencollege

16.30 uur afsluiting met drankje/hapje

obs_de_schalm   DSC_1192

Chinengschool, foto © Elisabeth Moulen
 

 

Over Elisabeth Moulen & over verhalen achter – niet altijd uitgesproken – woorden.

Herken je dit? Je komt op een feestje en wilt óf meteen weg óf blijven omdat het zo goed voelt. Dat komt niet alleen door de mensen die er zijn en door wat ze zeggen, maar door de hele atmosfeer, de kleuren, de geuren en de ruimte. Of misschien herken je dit: je denkt aan iemand en hé! – het eerstvolgende telefoontje ís diegene.

 

Toeval bestaat niet..? “Ik denk dat er veel interessants – en bruikbaars – gebeurt in het energieveld waarvan wij allemaal deel uitmaken”, aldus Elisabeth. “Van jongs af aan ben ik geboeid door interacties tussen mensen. Wat ze elkaar zeggen, wat ze níet zeggen: allemaal even fascinerend. Wat niet gezegd wordt, is toch voelbaar en heeft effect op jou en op je stemming. Kán je ook iets met die ontastbare en onuitgesproken informatie? En met die energie? Ja. Door focus, inzicht, onderscheid en begrip kun je dit woordeloze energieveld tussen mensen effectief inzetten. En dat loont de moeite! Want als je jouw energie goed gebruikt, oprecht naar jezelf en de ander kunt kijken, ontvankelijk en ontspannen, dan ontstaan nieuwe mogelijkheden en is vitaliteit en geluk dichterbij.”

 

Laat je tijdens het gastcollege verrassen door het persoonlijke verhaal van Elisabeth Moulen en allerlei oefeningen die je meteen in de praktijk kunt toepassen. Ontdek tijdens het college meer over je eigen en andermans energie!

 

Nieuwsgierig naar de gastdocent. Kijk alvast op:  www.elisabethmoulen.nl en www.chinengschool.nl

Elisabeth Moulen web
 
 
 


Reacties zijn gesloten .