Za 21 sept.: Inloopcafé Belvédère voor (nieuwe) vrijwilligers

Voor nieuwe vrijwilligers & andere (samenwerking)partners en geïnteresseerden


In vijf jaar tijd zijn al meer dan 50.000 bezoekers verwelkomd in Verhalenhuis Belvédère. Dit ‘sociale monument’ in Rotterdam-Katendrecht programmeren, opknappen, bemensen en in de vaart der volkeren presenteren en verder brengen, doen we met hulp van veel mensen en organisaties in de stad en directe omgeving. Op eigen kracht, op eigen wijze en met veel lol en plezier!

De samenwerking met Rotterdammers, op alle denkbare niveaus en in alle soorten en maten  – vanuit instellingen, ondernemers of als vrijwilliger, maar altijd met hart en ziel –  is hierin van enorme betekenis. Om het Verhalenhuis te draaien is dit onmisbaar. We zijn trots op deze warme betrokkenheid en de inzet van al deze mensen. Zo’n tien maal per jaar organiseren we een Belvédère Inloopcafé, vooral om op een laagdrempelige en vrijblijvende wijze kennis te maken met elkaar en met mogelijk nieuwe vrijwilligers, partners of met bewoners en geïnteresseerden met ideeën of vragen.

Zou jij willen helpen om Belvédère te realiseren en te ontwikkelen? Bijvoorbeeld meehelpen als gastheer/vrouw, bij de bar, ontvangsten, als gids of koken in de keuken? Mee klussen of ondersteunen bij educatie of verhalen? Andere ideeëen of een specifiek verzoek? Kom naar het volgende Inloopcafé Belvédère op zaterdag 21 september van 15.30 uur tot 18 uur om kennis te maken en uit te wisselen. Tijdens deze middag zal Stijn Kemper de nieuwe expositie toelichten. We ontmoeten je graag!

Aanmelden hoeft niet maar we vinden het wel heel fijn te weten dat je komt, stuur ons een berichtje via info@verhalenhuisbelvedere.nl. Alvast dank en tot dan!

 

 Reacties zijn gesloten .