EXPO in Space101: Angelle Chang

Vanaf 22 juli is de nieuwe expositie Perfect Imperfections by Angelle Chang in SPACE101, Diergaardesingel 101 in Rotterdam. U bent van harte uitgenodigd voor een kennismaking!

 

Angelle Chang is een Rotterdams-Chinese fashion designer. Haar ontwerpen zijn te herkennen aan typisch traditionele Nederlandse stoffen en Chinese afwerking of details. De meest recente collectie is gemaakt van Nederlandse pompdoeken (theedoeken). Eerder ontwierp zij voor de drie dochters van koningin Maxima en koning Willem Alexander de jurken van de stof van de Nederlandse postzakken, genaamd Hollandia, Royal Classic Collection.

 

In 2013 zet Angelle haar kinderkledingmerk JOW Junior op, genoemd naar Jowin, haar zoontje geboren met een schisis, beter bekend als hazenlip. Haar wens was dat mensen positiever zouden reageren op haar kind, waardoor zijn zelfvertrouwen zou groeien. Daarom is zij kleding voor hem gaan ontwerpen. Het resulteerde in een eigen fashion label JOW en JOW Junior. Naast het ontwerpen van mode voor zelfvertrouwen wil ze de boodschap ‘Perfect Because of Imperfections’ meegeven. Zo hoopt ze een bijdrage te leveren aan het omarmen van imperfecties. Belangrijke events waren shows in Chengdu en Hongkong, zoals te zien op haar site www.angellechang.com. Met trots presenteert SPACE101 de expositie Perfect Imperfecties van Angelle Chang in Rotterdam.

 

De expositie is gratis te bezoeken op ma, di, do & vr van 10.30 tot 16.30 uur en op verzoek/afspraak. Contactpersoon is Fenmei Hu via 06 81888482 of via mail: fenmei@space101.nl.Reacties zijn gesloten .