Za 22 nov: Nishiko, Yoshi & Masa in de Volkskeuken van Belvédère

photo

 

Beeldend kunstenaar Nishiko (Japan, 1981) en graphic designers Yoshi en Masaaki Oyamada delen met u een Japanse mixed food maaltijd, de expositie het Gemengde Gemengd en hun persoonlijk verhaal.

Toegang € 17,50 per persoon.

17 uur: inloop, ontvangst en bezoek tentoonstelling o.l.v. Constance van Duinen

18.00 uur : aan tafel

18.30 uur: verhaal Nishiko & Yoshi & Masa

19.00 uur: vervolg diner

20.00 uur: dessert

20.15 uur: Japanse cross-over muziek, fluit en saxofoon met gast Klaas Hekman

21.00 uur: uitloop, einde

 

Reserveren
Lezingen en maaltijden via kvanpaassen@upcmail.nl of via de website www.gemengdegemengd.com

Nishiko is een van de exposanten in de tentoonstelling Het Gemengde Gemengd. Zij kookt samen met haar Japanse vrienden Yoshi en Masa op 22 november in de Volkskeuken van Belvédère een Japanse, seizoensgebonden maaltijd die hen aan hun kindertijd in Japan herinnert. Het diner bestaat uit macrobiotische gerechten volgens een recept van Yoshie Oyamada. Zij gebruikt andere ingrediënten dan gebruikelijk, gezond en heel smaakvol.

Gast tijdens deze avond is muzikant Klaas Hekman. Hij studeerde af aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag op fluit. Hij maakte van de bassaxofoon zijn specialisatie en speelde op dit instrument zowel solo als in diverse ensembles. Op deze avond speelt hij twee stukken op de shakuhachi, een Japanse bamboe fluit: een stuk uit de tweede helft van de negentiende eeuw Shika No Tone (Geroep uit de verte van een hert) en een eigen improvisatiestuk, dat speciaal voor Het Gemengde Gemengd werd gemaakt.

 

 Reacties zijn gesloten .