Za 23 jan.: Verhalencollege #9

Belvédère’s Verhalenacademie presenteert op zaterdag 23 januari van 14 tot 17 uur Verhalencollege #9 ‘WANDELEN DOOR HET VERHAAL’ onder leiding van gastdocente Petra Ardai, documentaire theatermaker. De Verhalencolleges zijn in de eerste plaats bedoeld voor alle Belvédère vrijwilligers, ter lering en vermaak en als dank voor alle inzet en betrokkenheid. De colleges zijn echter interessant en open voor alle belangstellenden!

 

Deelname € 15 p.p. en gratis voor vrijwilligers van Belvédère, reserveren noodzakelijk via reserveren@verhalenhuisbelvedere.nl of via 010 720 0997.

 

PROGRAMMA

13.30 uur inloop met koffie, thee en iets lekkers

14.00 uur start Verhalencollege inclusief wandeling

17.00 uur afsluiting met drankje/hapje

 

image001

Over Petra Ardai en het college ‘Wandelen door het verhaal’

Petra Ardai groeide op in Hongarije en woont sinds 1989 in Nederland. De superdiverse samenleving, migratie en acceptatie zijn onderwerpen die haar sterk bezig houden en op verschillende manieren terugkomen in haar werk. Tijdens het college in het Verhalenhuis vertelt Petra over haar drijfveren. Waarom doet zij wat zij doet?

 

Petra werkt het liefst in de openbare ruimte. Haar werk begeeft zich op de grens van fictie en werkelijkheid en het startpunt zijn altijd persoonlijke verhalen. Met de ‘politiek van het persoonlijke’ zet zij het publiek graag aan het denken.

 

Petra heeft een wandel app gemaakt in Rotterdam – Katendrecht waarbij je verhalen hoort van mensen die op de Kaap geboren en getogen zijn, en van nieuwkomers die er hun hart aan verloren hebben. Laat je tijdens het gastcollege verrassen door het persoonlijke verhaal van Petra Ardai, haar werk, de wandeling en de uitwisseling met andere deelnemers.
Nieuwsgierig naar de gastdocent of de wandelapp van Katendrecht? Kijk alvast op:  www.tgspace.nlReacties zijn gesloten .