Za 23 okt.: inloopcafé voor nieuwe vrijwilligers


Voor nieuwe vrijwilligers & geïnteresseerden

In vijf jaar tijd zijn meer dan 50.000 bezoekers verwelkomd in Verhalenhuis Belvédère. Dit ‘sociale monument’ in Rotterdam-Katendrecht programmeren, opknappen, bemensen en presenteren en verder brengen, doen we met hulp van veel mensen en organisaties in de stad en directe omgeving. Op eigen wijze en met veel lol en plezier!

De samenwerking met Rotterdammers, op alle denkbare niveaus en in alle soorten en maten  – vanuit instellingen, ondernemers of als vrijwilliger, maar altijd met hart en ziel –  is hierin van enorme betekenis. Om het Verhalenhuis te draaien is dit onmisbaar. We zijn trots op deze warme betrokkenheid en de inzet van al deze mensen. Een aantal maal per jaar organiseren we een Belvédère Inloopcafé, vooral om op een laagdrempelige en vrijblijvende wijze kennis te maken met mogelijk nieuwe vrijwilligers, partners of met bewoners en geïnteresseerden met ideeën of vragen.

 

 

Oproep & uitnodiging

 

Zou jij willen helpen om Belvédère te realiseren, presenteren en te ontwikkelen? Bijvoorbeeld meehelpen als gastheer/vrouw, bij de bar, ontvangsten, als chauffeur, gids of (mee)koken in de keuken? Kom voor een vrijblijvende kennismaking naar het volgende Belvédère Inloopcafé op zaterdag 23 oktober van 16.00 uur tot 17.30 uur. We geven een rondleiding, vertellen, luisteren en ontmoeten jou graag!

 

Aanmelden hoeft niet maar we vinden het wel heel fijn te weten dat je komt, stuur ons een berichtje via
mail naar: may@verhalenhuisbelvedere.nl
. Alvast dank en tot dan!

 

 

 

 Reacties zijn gesloten .