Za 26 sept.: de muzikale Volkskeuken van Yaruceh Bravo & Betlem Taravilla (Havana/Barcelona/Rotterdam)

 

Rotterdam is thuishaven voor meer dan 170 nationaliteiten. Volksgerechten staan dagelijks op de keukentafels in de stad. Verhalenhuis Belvédère maakt deze zichtbaar: in de Volkskeuken van Verhalenhuis Belvédère bereiden Rotterdammers hun favoriete gerechten en delen tegelijkertijd hun persoonlijke verhaal met het publiek.

 

Zaterdagmiddag 26 september presenteren we de muzikale Volkskeuken van Yaruceh Bravo & Betlem Taravilla (Havana/Cuba, Barcelona/Spanje, Rotterdam) samen met de muzikanten Coco Alfonso, Sonja Perez Hernandez & Abel Marcel (piano).

 

 

Betlem & Yaruceh  zijn ondernemers, kapsalonhouders in het centrum van Rotterdam en vanwege de liefde tien jaar bij elkaar in Nederland. Yaruceh is geboren in Havana, Cuba waar hij werkte als geluidstechnicus bij verschillende bands. Tot Betlem, geboren in Barcelona/Spanje, vanwege een dansreis met een groep naar Cuba kwam. Vanaf toen werd alles anders. Samen kwamen zij naar Rotterdam en sindsdien organiseren zij ook enkele malen het festival Cuba aan de Maas. Nu koken zij samen in het Verhalenhuis.

 

Betlem en Yaruceh presenteren een authentieke Cubaanse maaltijd uit de Volkskeuken én hun persoonlijk verhaal. Bovendien neemt zij speciaal voor deze gelegenheid de Cubaanse muzikanten Coco Alfonso, Sonja Perez Hernandez & Abel Marcel mee naar het Verhalenhuis voor een live luisterconcert….! In de zaal zijn max. 30 plaatsen vanwege COVID-19.

 

Wanneer: zaterdag 26 september 2020

Volkskeuken I (vroege editie)– 16.30 – 19.30 uur. Inloop/ontvangst 16 uur. Let op: deze shift is uitverkocht, maar vanwege de belangstelling, is er nog een tweede shift geprogrammeerd!

Volkskeuken II (late editie) – 20.15 – 22.30 uur. Inloop/ontvangst 20.00 uur.

 

Entree:

zaalticket incl. maaltijd : € 15,00 p.p. inclusief welkomstdrankje en live luister concert.

Tickets voor ‘vroege’ editie uitverkocht, nu extra ‘late’ editie: verkrijgbaar via deze linkReacties zijn gesloten .