Zo 29 jan.: Chinese nieuwjaarslunch met HotPot, (leeuwen)dans en meer

 

 

 

Voor Chinezen is het een traditie om met Chinees Nieuwjaar bij elkaar te komen met vrienden rondom een fonduepan, in China de ‘Hot Pot’ genoemd! Samen koken aan tafel en na afloop is de bouillon vol van alle goede ingrediënten, en zal dit alle gasten gezondheid geven als ze het opdrinken. Fenmei Hu en Sofie Xie nodigen iedereen van harte uit voor hun Chinese Nieuwjaarsfondue-lunch mét verrassingen.

 

Er is in ieder geval het verhaal over het jaar van het Konijn, een dansoptreden en een Chinese lucky loterij voor alle gasten. Schuif aan in Verhalenhuis Belvédère om Chinees nieuwjaar te vieren en neem gerust vrienden en familie mee!

 

LET OP:

Wanneer de HotPot lunch uitverkocht is, kun je altijd rond 14.30 uur naar Katendrecht komen om de Chinese Leeuwendans en viering van Chinees Nieuwjaar buiten op de Kaap mee te maken (van 14.30-18.00 uur Deliplein).

 

 

De Chinese Leeuwendans  vertrekt om 15 uur vanaf Verhalenhuis Belvédère, trekt langs de kop van de Kaap, langs de Bellefleur, terug richting Deliplein en eindigt bij Hotel New York rond 16.30 uur.

Wij hangen in ieder geval een krop sla voor de deur, zodat het monster Nian deze sla zal nuttigen in plaats van bewoners en bezoekers van het Belvédère-pand.

 

 

 

Wanneer: zondag 29 januari 2023

Tijd: HotPot lunch 12 – ca. 15 uur, vanaf 15 uur de Leeuwendans ceremonie.

Kosten deelname lunch: € 15 p.p. Koop via deze link uw ticket

 

 

 

 

 

 

 

 

 Reacties zijn gesloten .