Za 4 mrt.: Museumnacht met het Verhalenhuis

_3584 _2045Van 20 tot 01.00 uur is de expositie Wederopbouwkinderen te bezoeken en kun je aan de lange tafels in de Volkskeuken aanschuiven om te proeven van onze gastkoks, eten van speciaal ontworpen borden, elkaar te ontmoeten, verhalen te horen of film te kijken. Belvédère’s nieuwe Luisterlobby is geopend, met eigen bar, haardkachel & de audioverhalen van Rotterdammers die vertellen over hun beleving van de stad en de wederopbouw!
Let op: om 22 uur speciale vertoning van de film ‘Gaten in de muur’ van Jan Dirk Schouten. De film gaat over de bijzondere samenwerking tussen kunstenaars en architecten in Rotterdam, direct na de tweede wereldoorlog. Idee en regie: Jan Dirk Schouten. Duur 100 minuten.
Entree gratis.

Smaakstudio Wereldmuseum
Ook in Wereldmuseum Rotterdam zijn we tijdens de Museumnacht vertegenwoordigd: in de Smaakstudio beneden, als onderdeel van de tentoonstelling ‘Ik kook, dus ik ben’. Daar presenteren we onze Volkskeukenkoks! Morgen kun je proeven uit de keuken van Yin Kohar uit Indonesië en Fenmei Hu uit China.

A0 bakema 2 copy 4

foto uit privéarchief van familie Bakema

 Reacties zijn gesloten .