Za 7 mrt.: Verhalenmiddag over Goed oud worden op de Kaap

 

 
Artist-in-residence Hans Abelman (80) presenteert in Maaszicht, de 55+ flat in Katendrecht aan de Bellefleurhof, een verhalenmiddag met als thema ‘Goed oud worden op de Kaap’.
 
Onder leiding van Hans Abelman zullen Prof. Dr. Hans M. Becker en Mila Cerovečki (voormalig voorzitter Mammarosa Rotterdam Rijnmond) een verhaal vertellen en gaan zij in discussie met de aanwezige gasten.
 
Hans Becker is oud voorzitter van de Raad van Bestuur van de Rotterdamse stichting Humanitas, een echte Rotterdammer met een vernieuwende visie op de zorg. Hij is de organisator die de verzorgingshuizen van Humanitas Rotterdam met deze visie totaal heeft veranderd; van wonen met zorg naar wonen met allerlei voorzieningen, zoals seniorenrestaurants, bars, winkels, kapsalons en beautysalons naast de zorgelementen als fysio- en ergotherapie. Hij schreef meerdere boeken zoals ‘Levenskunst op leeftijd’ en ‘Verboden af te blijven!’. Zo gaan de boeken over de geschiedenis van het economisch denken, filosofie over ouderenzorg, de Ja-cultuur en over herinneringsmusea.
 
Wanneer: zaterdag 7 maart 2020.
Aanvang: 15 uur – 17 uur.
Locatie: soos Maaszicht, Bellefleurhof, Katendrecht.
Entree: gratis, svp aanmelden via 010 720 0997 of via info@verhalenhuisbelvedere.nl.Reacties zijn gesloten .