Za 8 dec.: Joods live muziek- en erfgoeddiner met Ofer Ronen

 

 

 

Zaterdag 8 december presenteren we opnieuw een programma over Joods (immaterieel) erfgoed met een maaltijd uit de Volkskeuken en live muziek!
 
Wanneer: zaterdag 8 december 2018
Aanvang: 18 uur, inloop vanaf 17.30 uur
Deelname: 15 euro p.p. Reserveren noodzakelijk en kan via deze link.

 

Ofer Ronen
Ofer Ronen is gitarist, geboren in Tel Aviv, Israël en opgegroeid in een klein dorpje aan de grens. Bij toeval kreeg hij al op jonge leeftijd gitaarles bij een Israelische flamenco gitarist. Later verhuist Ofer naar Andalusië in Spanje en verdiept zich volledig in de flamenco cultuur en -muziek. Bij terugkomst specialiseert hij zich ook nog eens in de Arabische versie van de flamencogitaar: de oud. Hij mixt nu beide stijlen in zijn muzikaal project PorMedio en trad afgelopen jaar op bij vele festivals in Israel en Spanje en in de rest van Europa. In januari 2018 presenteerde hij zijn eerste album met de zelfde naam: PorMedio.
Ofer Ronen speelde eerder in het Verhalenhuis met de band Ancient Groove, zo toert hij in verschillende combinaties door Europa met muzikanten in veel combinaties: Yair Dallal, Mor Karbasi, Tamar Bloch, Roy Zakai en groepen als Hamsa Hamsa, Ancient Groove en Duo Andalus.
 
Voorafgaand aan het live concert presenteren we een authentieke maaltijd uit de Volkskeuken geserveerd door Belvédere’s gastkok: Marit Shalem (Rotterdam, Haifa, Israël).Reacties zijn gesloten .