Zo 11 okt. REAL magazine #3

REAL Magazine is een tijdschrift over identiteit, kunst en wetenschap. De geboorte van magazine #3 vindt plaats in Verhalenhuis Belvédère op zondagmiddag 11 oktober om 16 uur.

RM cover  REALmag.2-Manipulatie-Katern 1.indd

De mens is een vat vol tegenstellingen.

Reden voor de redactie van Realmag. – altijd op zoek naar identiteit – om eind november 2014 een speurtocht te ondernemen naar de uitersten in ons leven.
Naar het zwart en het wit.
46154a47-f927-4886-9788-a515e351d2da
De tocht bracht hen op bijzondere plekken en leidde tot onverwachte ontmoetingen. Van een patisserie onder de Rotterdamse Hofbogen tot de olievelden in het door oorlog verwoeste Libië. Van een Middeleeuwse Arabische filosoof tot een vertegenwoordiger van de derde seksuele geaardheid. En van het verontrustende werk van de Britse kunstenares Agi Haines tot de gezapige alledaagsheid van een midgetgolfbaan. Gaandeweg werden zij vergezeld door een groeiend aantal mede-thrillseekers. Het resultaat van deze expeditie is Realmag. # 3. Een extreem nummer dat tegelijkertijd een lofzang is op de nuance. Een ode aan het grijs.

 

De redactie en uitgevers presenteren dit nummer op zondag 11 oktober in het Verhalenhuis Belvedère en nodigen u uit om daarbij te zijn.

Entreeprijs is € 10 per peroon, en daarmee word je tegelijkertijd de trotse eigenaar van REALmag. #3. Aanmelden kan via aanmelden@realmag.nl.

 

 Reacties zijn gesloten .