Zo 13 mrt.: Belvédère inloopcafé voor nieuwe (en bestaande) vrijwilligers

 

Voor nieuwe en bestaande vrijwilligers;

 

 

 

Sinds de start zijn al meer dan 80.000 bezoekers verwelkomd in Verhalenhuis Belvédère. Dit ‘sociale monument’ in Rotterdam-Katendrecht programmeren, opknappen, bemensen, presenteren en verder brengen, doen we met hulp van veel mensen uit de stad en directe omgeving. De samenwerking met Rotterdammers, op alle denkbare niveaus en in alle soorten en maten  – vanuit instellingen, ondernemers, buren en andere individuen –  is hierin van enorme betekenis. Om het Verhalenhuis te draaien, is dit werkelijk onmisbaar.

 

FC Belvédère en meer
We zijn dan ook zeer trots op deze warme betrokkenheid, energie en inzet. Per jaar brengen we daarom de FC Belvédère, de ‘clubkrant’ van het Verhalenhuis uit. Hierin maken we de mensen zichtbaar die zich met hart en ziel inzetten voor het Verhalenhuis en haar missie: het geluk van Rotterdammers bevorderen en een meer verbonden stad. De FC Belvédère is een periodiek met veel portretten die vooral bedoeld is als een kennismaking met elkaar. Daarnaast organiseren we elk jaar voor alle vrijwilligers een zomer-BBQ als ook een studie/dagtrip voor inspiratie. Bovenal organiseren we met enige regelmaat een Belvédère Inloopcafé, om op een laagdrempelige en vrijblijvende wijze kennis te maken met elkaar, met mogelijk nieuwe vrijwilligers of geïnteresseerden met ideeën of vragen.

 

Het jaar 2020/2021
Vanwege de COVID pandemie zijn 2020 en 2021 moeilijke jaren waarin het Verhalenhuis met alle maatregelen en zonder de vele groepsontvangsten en verhuuractiviteiten moest zien te overleven. We konden weinig ‘normale’ activiteiten uitvoeren als ook niet echt ver vooruitkijken. We wilden wel heel graag blijven bewegen en zoveel mogelijk contact houden met betrokkenen. Nu kunnen we weer een Belvédère Inloopcafé op zondag 13 maartvan 15 uur tot 17 uur organiseren! Het inloopcafé is bedoeld voor een kennismaking met nieuwe vrijwilligers, maar ook juist voor bestaande vrijwilligers, om bij te praten, uit te wisselen, nieuwe vrijwilligers te ontmoeten. Via een beeldpresentatie laten we zien wat we onlangs hebben gedaan en waar we momenteel aan werken. We praten bij, horen graag hoe het iedereen vergaat, kunnen het pand verkennen en gedachten, ervaringen en belevingen uitwisselen.

 

 

Wanneer:

zondag 13 maart 2022

 

Tijd:

15.00 – 17.00 uur

 

Deelname gratis, aanmeldingen voor deze bijeenkomst vinden we heel fijn en kan via May naar dit mailadres may@verhalenhuisbelvedere.nl of bel naar 06-46727804.

 

 

 

 Reacties zijn gesloten .