Zo 14 jan.: Belvédère Nieuwjaarscafé 2024

 

Afgelopen jaar vierden we Belvédère’s 10-jarig jubileum, dat was onvergetelijk! We denken hier met veel plezier aan terug en zijn enorm dankbaar voor alle cadeaus, optredens en felicitaties.
Nu is er alweer een nieuw jaar! We willen je graag een heel gezond, liefdevol en gelukkig 2024 toewensen.

 

Dat doen we graag live op zondag 14 januari 2024: 15 – 18 uur. Daarom deze uitnodiging voor alle vrienden, buren, medewerkers, makers, vertellers, vrijwilligers, obligatiehouders, donateurs, samenwerkingspartners, bezoekers en geïnteresseerden……voor het Belvédère Nieuwjaarscafé 2024.
Er is live muziek van de Kaapverdiaanse band NIOS 2 van Nenny Silva en Aniceto Almeida Soares. Hun optreden voor een bruiloft in 2023 – toen iedereen op maandagochtend ging dansen – komen ze nog een keertje overdoen! Natuurlijk zijn er hapjes en drankjes uit de Volkskeuken, om te toasten op het nieuwe jaar.

 

Reserveren is niet nodig en neem gerust iemand mee die we nog niet kennen. Graag tot dan!

 

Over NIOS 2

Nenny Silva, geboren op het eiland Vogue is een Rotterdamse Kaapverdiaanse volkszanger. Zijn passie ligt voornamelijk bij Kaapverdiaanse muziek. Hij treedt in binnen- en buitenland op en deelt via zijn deelname aan de “Noite Caboverdiana’s” de Kaapverdiaanse cultuur graag met anderen. Aniceto Almeida Soares is pianist, toetsenist & producer. Muziek komt recht uit zijn hart en via zijn muziek vertel hij verhalen die hoofd en hart raken. Hij is geboren op het eiland São Nicolau en trakteert zijn publiek graag op Morna, Coladeira, Mazurca en Funaná.

 

 

Belvédère Nieuwjaarscafé 2024
Wanneer: zondag 14 januari
Tijd: 15 – 18 uur
Kosten: geen
Reserveren: niet nodig

 Reacties zijn gesloten .