Zo 19 mrt.: Bezonnen, Bezongen, Bezonken….

5797-e1456920537761‘Bezonnen, Bezongen, Bezonken en Beschonken’ is een initiatief van sopraan Ellen Bouwmeester. Door een lezing, muziek en lekker eten met elkaar te combineren organiseert zij middagen die onderhouden, prikkelen, zinvol aanvoelen en ook nog eens aangename strelingen van de smaakpapillen bieden. Een voedzame middag voor lichaam, ziel en geest.
Vorige keren werden de lezingen verzorgd door migrafieprofessor Han Entzinger en dr. A.J. Kruiter, oprichter van het Instituut voor Publieke Waarden.

 

MarcDesmetWEB

 

Op 19 maart aanstaande is de lezing van dr. Marc Desmet.

 

 

 

 

Onder het genot van drank en lekker eten is er genoeg tijd om te reflecteren en te discussiëren. Het geheel wordt afgewisseld met muziek door pianist Constant Notten en celliste Anna Agnes Nagy.
Tijd: 13.30 tot 18 uur
Prijs: 35 euro per persoon inclusief maaltijd en twee drankjes.
Reserveren svp vóór 12 maart via: ellen.bouwmeester@fabulijn.nl. Meer info: 06 26744080.

 

Over Marc Desmet

Marc Desmet is palliatief arts in het Jessa Ziekenhuis in Hasselt, België. Hij heeft een blik vanuit de dagelijkse begeleiding van lijden, maar ook het breder perspectief vanuit zijn jezuïetenvorming en vanuit vele lezingen en interviews in binnen- en buitenland. Hij stelt dwarse vragen waar hij zelf ook niet meteen het antwoord op heeft. Waarom we zo veel over euthanasie spreken, bijvoorbeeld, of waarom we elkaar niet meer tot last willen zijn. Euthanasie vraagt niet alleen wettelijke zorgvuldigheid, maar ook palliatieve zorg. En er is nog een betrokkene: de maatschappij. Vanuit zijn twintigjarige praktijk met euthanasiebegeleiding stelt Marc Desmet vast dat euthanasie niet zo evident is als soms in de media wordt voorgesteld.Reacties zijn gesloten .