Zo 20 aug.: Tweeduizend-meter-maaltijd Zomer op Zuid

 

Op zondag 20 augustus presenteert Verhalenhuis Belvédère samen met Niffo Galerie, Gemaal op Zuid, Broedplaats PB3 en Zuid. Boijmans Van Beuningen een kennismakingsroute met een ‘lopend buffet’ van Hillesluis tot Katendrecht: de Tweeduizend-meter-maaltijd Zomer op Zuid. Een twee kilometer lange wandelroute vol eten, muziek, beeldende kunst, erfgoed en verhalen.

 

 

Op iedere locatie langs de route is er een nieuwe ‘gang’; je kunt letterlijk iets proeven, maar ook doen, horen, kijken of beleven.  Bezoekers worden van locatie naar locatie langs de culturele as van Zuid geleid, via een speciaal ontworpen menukaart mét plattegrond en extra informatie over de bijzondere programma’s en plekken. Ook is er een elektrische shuttle die heen en weer rijdt (tussen stop 4 en 5) zodat letterlijk iedereen alles kan zien en ervaren.

 

 

TWEEDUIZEND-METER-MAALTIJD ZOMER-OP-ZUID

Wanneer: zondag 20 augustus

Tijd: tussen 12 en 17 uur

Deelname: gratis.

Locaties:

1. Zuid. Boijmans Van Beuningen, adres: Hillevliet 90, 3074 KD

2. BP3, adres: Putsebocht 3, 3073 HD

3. Het Gemaal op Zuid, adres: Pretorialaan 141, 3072 EL

4. Galerie Niffo, adres: Pretorialaan 4B, 3072 EM

5. Verhalenhuis Belvédère, adres: Rechthuislaan 1, 3072 LB

 

 

Bezoek bijvoorbeeld de finissage, de laatste dag van de expositie ‘The eyes of Husniya, Daria & Rouba & 111 graphics of Wally Elenbaas’ in Verhalenhuis Belvédère. Er zijn Syrische, Oekraïense en Irakese hapjes/drankjes te proeven.Reacties zijn gesloten .