Zo 24 nov.: Verhalencollege #19 door Bruno van den Elshout

 

 

Belvédère’s Verhalenacademie presenteert op zondag 24 november van 11 uur tot 13.30 uur Verhalencollege #19: ‘Wezenlijke ontmoeting’ onder leiding van de kunstenaar/fotograaf Bruno van den Elshout.

 

Wij nodigen u van harte uit om deze ontmoeting bij te wonen.

Bruno van den Elshout © foto Robin de Puy

DEELNEMEN EN RESERVEREN 

Deelname € 7,50  p.p. inclusief koffie/thee en eenvoudige maaltijdsoep met brood uit de Volkskeuken.  Gratis voor vrijwilligers van Verhalenhuis Belvédère. Reserveren is noodzakelijk via deze link.

 

PROGRAMMA

11.00 uur inloop met koffie, thee en iets lekkers

11.15 uur start Verhalencollege

12.45 uur gezamenlijke lunch aan lange tafels

13.30 uur afronding

Meer info via 010 720 0997 of mail naar info@verhalenhuisbelvedere.nl

 

Verhalencollege #19: Wezenlijke ontmoeting

Bruno van den Elshout geeft vorm aan kunst- en onderzoeksprojecten die uitnodigen tot waardevolle ontmoetingen tussen mensen, ideeën en werelden. Hij doet dit met de bedoeling om positieve manieren van samenleven te onderzoeken en te beoefenen.  In 2018 bracht hij onder de noemer ‘Whatever the weather’ 144 dagen door op het strand met 144 verschillende mensen.  Acht uur lang samen zijn in de rust en ruimte aan de horizon;  met onverdeelde aandacht voor elkaar, alle tijd van de wereld en wat de dag zoal bracht.  Honderdvierenveertig  dagen op ontdekkingstocht naar wat een wezenlijke ontmoeting inhoudt en inzichten ontdekken over wat er  in ons veelal drukke bestaan voor nodig is om wezenlijke ontmoetingen mogelijk te maken.

De dag op het strand werd iedere keer afgesloten met het maken van een portret. Momenteel werkt Bruno aan een bijzondere boekuitgave van de 144 portretten op ware grootte; het boek wordt zo vorm gegeven dat het ook weer uitnodigt tot ontmoeting.

Op zondagochtend 24 november vertelt Bruno over het ontstaan van Whatever the Weather, de keuzes die eraan ten grondslag liggen en de inzichten en inspiratie die hij heeft opgedaan. Er is veel ruimte en tijd voor vragen en uitwisseling.  Nu al nieuwsgierig?  Neem dan een kijkje op http://www.whatevertheweather.nl/

 Reacties zijn gesloten .