Zo 28 feb. wederopbouw verhalen in OVT Radio 1

_4476

VPRO’s programmamaker Michal Citroen reisde de eerste interviewdagen mee met de Verhalenkeet van Verhalenhuis Belvédère. Zondagochtend 28 februari is op NPO Radio 1 een ‘special’ over de Rotterdamse wederopbouw, met de eerste resultaten van de opnames. OVT is het historische radioprogramma van de Publieke Omroep, met actueel nieuws over de historie, columns en historische documentaires. OVT is wekelijks op zondagochtend te beluisteren tussen 10 en 12 uur.

 

Verhalenhuis Belvédère reist intussen door. Tot en met maart verzamelen we nog de verhalen van Rotterdammers. Half mei is er een luistervoorstelling met de mooiste fragmenten. Wilt u ook bijdragen en vertellen of geïnterviewd worden? We zoeken verhalen over de wederopbouw van Rotterdam, van de fysieke opbouwkant, de beleving ervan t/m de ziel van de stad als thuisgevoel bij nieuwkomers. Lees hier meer

_6150

 

In 2016 viert Rotterdam 75 jaar wederopbouw met een culturele manifestatie Rotterdam viert de stad!  Hiermee vieren we de stad van nu en kijken we vooruit. De Werken-aan-Verhalen Studio is een productie in samenwerking en met steun van RTV Rijnmond, Stadsarchief Rotterdam, Stichting Bevordering van Volkskracht en een (vrijwilligers)team van Verhalenhuis Belvédère.

logoReacties zijn gesloten .