Zo 29 mei: De Volkskeuken van Tommy Soares

 

De Volkskeuken is een ontmoetingsprogramma rondom identiteit en erfgoed. Rotterdammers delen hun favoriete maaltijd met het publiek en verbeelden gedurende de avond hun persoonlijke (familie)geschiedenis.

 

 

Tommy Soares: “Ik ben geboren en getogen in de mooie stad Rotterdam. Ik ben 19 jaar en zit in mijn laatste jaar van de opleiding medewerker evenementen & organisatie. Voor mijn opleiding werk ik als stagiair bij het Verhalenhuis. Ik moet voor mijn eindopdracht een eigen evenement organiseren op mijn stageplek. Ik heb gekozen om een Kaapverdiaanse Volkskeuken te organiseren. Ik ben half Kaapverdiaans en wil graag zelf meer leren over de Kaapverdiaanse cultuur en dit ook meegeven aan de mensen die er bij zijn. Er zijn verhalen, een lekkere maaltijd, een korte quiz en muziek. Ik heb er veel zin in.”

 


Tommy met zijn ouders

 

Gastkok van deze avond is José Augusto Soares, dit is de vader van Tommy. José vindt koken leuk en hij vindt het nog leuker om dit te doen voor het eerste evenement dat zijn zoon organiseert.


Tommy in het Verhalenhuis
Wanneer: zondag 29 mei 2022
Tijd: 17.00 – 20.00 uur, inloop vanaf 16.30 uur
Kosten: deelname diner uit de Volkskeuken: € 15 per persoon. Reserveren is noodzakelijk en kan via deze link.Reacties zijn gesloten .