Zo 5 mei: vrijheidsmaaltijd & muziektheater De Stilte en de Storm

 
De Stilte en de Storm is een theatervoorstelling over de vergeefse fietstocht van een joods meisje met haar onderduikvader op zoek naar een vluchtadres. Het verhaal is gebaseerd op het boek De ronde van ’43 van Henri Knap. De Stilte en de Storm is een historische vertelling met grote actualiteitswaarde.
 
De voorstelling wordt voorafgegaan door een Vrijheidsmaaltijd onder leiding van gastkok Marit Shalem (Rotterdam – Haifa/Israël).
 
Wanneer:
zondag 5 mei, inloop 17 uur, start diner 17.30 uur. Aanvang voorstelling 18.45 uur. Duur tot ca. 20.30 uur.
 
Kosten:
15 euro p.p. inclusief maaltijd (exclusief drankjes). Reserveren noodzakelijk via deze link.
 

 
Over De Stilte en de Storm
De Stilte en de Storm is een productie gemaakt door het team van Ratten en Rode Huzaren, Pincoffs en Annemie.
Artistieke leiding: Mirjam Kroonenberg (regie/choreografie), Marjo Boom (zangcoach/repetitor), Keimpe de Jong (componist/muzikant), Constance van Duinen (toneelbeeld), Max C. Roijé (script).
Uitvoering: een mix van amateur- en professionele spelers/musici: Piet Hein van Gilse, Johan Hage, Thea de Leer-Rigetti, Aad Luijendijk, Huub de Ruijter, Lotte Vugts, Suzanne de Vries. Musici: Ilse Roskam en Florita v.d. Sluis – accordeon. Koor: bewoners uit Rotterdam.

 

 

Foto’s: gastkok Marit Shalem in de Volkskeuken en rechts haar moeder en opa en oma (foto uit persoonlijke collectie)Reacties zijn gesloten .