ZO 5 OKT: boekpresentatie China op de Kaap

CODKBoekdef2-580x455

Op zondag 5 oktober 2014 van 15.00-17.00 uur presenteren Erika Blikman, Pao Choi en Yuen Han Lam in Belvédère, Verhalenhuis Rotterdam de feestelijke boekpresentatie van hun boek ‘THUIS’.

 

THUIS
Het boek is een verzameling van drie jaar kunstprojecten van ‘China op de Kaap’ waarin het gehele proces – van concept tot eindresultaat –in geuren en kleuren wordt uitgelicht. Projecten als Afscheidsfoto, Chinese Moestuin, Boodschappentassenruil of Cooking up Stories komen hierin aan bod en laten zien hoe de samenwerking tussen de Chinese en Nederlandse deelnemers hebben geleid tot verschillende artistieke resultaten. De makers hebben hun ervaringen en verhalen verwerkt in bijvoorbeeld een fotoserie, performance of een interactieve kunstinstallatie. In het boek is dit terug te zien in woord en beeld: persoonlijke reacties en portretten van deelnemers, heerlijke recepten met Chinese en Nederlandse ingrediënten en informatie over de achterliggende werkwijze van een project.
‘Thuis’ biedt een waar kijkje in de keuken van de Chinese gemeenschap in Nederland en van betrokken community art makers die een brug willen slaan tussen de Chinese en Nederlandse gemeenschap. Het boek is te bestellen via de webshop van Trichis.

 

Thuis – China op de Kaap

Erika Blikman, Pao Choi, Yuen Han Lam
Paperback | 120 pagina’s, 20×27 cm | ISBN 978-94-92077-01-1 | € 32,00

 

Wil jij de boekpresentatie bijwonen, stuur dan een mail liefst vóór woensdag 1 oktober naar info@chinaopdekaap.nl en vermeld hierbij naam, telefoonnummer en of je een introducé meeneemt.

 

 Reacties zijn gesloten .