Zo 8 jan.: live presentatie BoTu Buurtkrant Circulair met Volkskeuken soep en meer

 

De stad Rotterdam wil graag minder afval, minder schadelijke uitstoot en wil in 2050 als stad volledig ‘circulair’ zijn, maar wat is dat en wat houdt dat in? Verhalenhuis Belvedere trekt door de stad en gaat op zoek naar de verhalen van Rotterdammers die bewust of onbewust al lang circulair handelen. Telkens brengen we een ‘special’ uit bij een buurt- of wijkkrant.

 

Op zondag 8 januari presenteren we live de verschijning van de extra ‘BoTu -special’ met circulaire verhalen, voorbeelden en tips uit BoTu oftewel Bospolder-Tussendijken. Iedereen is van harte welkom op locatie in de duurzame buurthuiskamer HP69, Haringpakkerstraat 69. De entree is gratis, natuurlijk is er warme soep uit de Volkskeuken en zijn er verhalen, live muziek en presentaties.

 

 

Circulariteit, het hergebruiken van je spullen, is goed voor het milieu én voor je portemonnee. Zeker in tijden wanneer je wilt bezuinigen, is het dus een goed idee om te weten hoe je circulair kunt leven. Hergebruik jij spullen? Wat doe jij om circulair te leven? In de BoTu krant en op zondag 8 januari vertellen verschillende bewoners live hoe ze dit doen. Hopelijk raak je door hen geïnspireerd!

 

Wanneer: zondag 8 januari 2023

 

Tijd: 15 – 18 uur

 

Kosten: gratis, reserveren niet nodig. Soep en krant zolang de voorraad strekt.

 

Op locatie: Haringpakkerstraat 69 – Rotterdam

 

Redactie door het BoTu Redactieteam en Verhalenhuis Belvédère,
bestaande uit Asena Yazan, Angeniet Berkers, Dianne Dijkstra, Doris Schakenbos (ook vormgeving), Janine Kratzenberg, Laura Spanjer, Nubian Ferdinandus, Petra van Someren, Ximena Davalos en Laura Schalkwijk.

 

De BoTu Buurtkrant special Circulair is tot stand gekomen in samenwerking met Gemeente Rotterdam, Rotterdam Circulair en Verhalenhuis Belvédère.Reacties zijn gesloten .